Medier

Medier
Kært barn har mange navne. Før i tiden var det kun tv, aviser og blade der bar titlen medier. Nu er det også kommet i andre udgaver. Sociale medier på nettet, kaldes de. Eksempler på sådanne medier, kan være forskellige venskabssider, datingsider, interessesider og specifikke temasider.

Det lyder lidt underligt at høre begrebet brugt om noget, man ikke umiddelbart forbinder med de traditionelle medier, tv og aviser, og det kræver lidt nytænkning, at skulle se en side på Internettet som et medie. Det er nu heller ikke alle sider, der kan betegnes som sådan, men blot sider, hvor der er mulighed for kontakt, brugerne imellem.

Har du logget ind på en kontaktside, vil du selvfølgelig gerne undersøge, om dette medie er noget for dig. Det kræver som bekendt oprettelse af en såkaldt profil, og rigtig mange skriver i deres profiltekster, at de gerne vil undersøge dette medie, inden de kreerer en mere uddybende profiltekst.

Ordet medier har vundet indpas, og flere bruger nu udtrykket i det daglige sprog, når de skal klassificere en side, de har besøgt på Internettet.

Hvad kigger du efter:
Du ved sikkert inderst inde, hvad du er på udkig efter, når du tilmelder dig en side på Internettet og opretter din profil. Derfor kan det godt være svært, at få formuleret en tekst om dig selv på diverse medier til offentlig beskuelse. Du synes måske det er grænseoverskridende at skulle skrive om dig selv, og kvier dig lidt ved at publicere en tekst, der er meget personlig. Du vil gerne undersøger, hvordan andre gør, inden du begiver dig ud i at øse ud af personlige oplysninger om dig selv. På nogle datingsider, kan du slet ikke oprette en profil, med mindre du har indskrevet en profiltekst. Nogle kræver en fuldstændig tekst, der efterfølgende skal godkendes, inden den lægges op, sammen med de øvrige informationer, du har krydset af, mens andre medier ikke går så højt op i, om du, i første omgang, bare vil kigge lidt, og derfor kun skriver nogle få ord. En decideret godkendelse af profilteksten, er heller ikke noget, du møder alle steder. Du kan selvfølgelig risikere at blive kontaktet af sidernes medarbejdere, hvis din tekst indeholder ting, der strider imod sidens betingelser.

Hop ud i det.
Prøv dig frem og find ud af, hvor du passer bedst ind. Er det f.eks. en dating side, du har valgt som dit sociale medie, er langt de fleste ivrige efter at få dig som kunde, og det er let og ligetil at oprette en profil. Sociale medier kan også være gratis. De mest kendte af slagsen, har du sikkert også hørt om, og måske bruger du allerede én af dem.

Vanedannende
Er du først blevet etableret medlem på en af medierne, kan det være endog særdeles vanedannende på den måde, at du helst vil ind og kigge hver dag, om der er nyt enten i din indbakke, eller i de åbne tekster, du finder på den side, du har valgt at være på. Der går nemt et par timer med at være online, og de fleste hygger sig gevaldigt sammen med andre i de virtuelle datingmediers verden.

Dette indlæg blev udgivet i Dating, Medier. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>