Match for den travle dater

Ikke alle netdatere har hverken tid eller lyst til at skabe samtaler med hver eneste person i miles afstand for at få en date. Her kommer begrebet match ind som en løsning sendt fra himlen og redder de med manglende tid!

Du har sikkert hørt om match før uden dog at vide, hvad det betyder i forhold til dating. Inde under begrebet gemmer sig en proces, hvor et mere eller mindre sofistikeret system regner potentielle dates ud til en. Lyder det underligt? Det er det ikke – de fleste dating sider benytter sig i dag af match som en ekstra måde at skabe kontakter på!

Matematiske matchformler

Match formlerne kan udregnes på flere forskellige måder:

  • En måde er gennem sofistikerede matematiske formler, hvor der tages hensyn til en bred varietet af variabler: ens interesser, ens alder, hvor man bor, hvem man er ifølge personlighedstest og andre lignende parametre.
  • Mere simple varianter, hvor man for eksempel kobles sammen med personer efter interesser alene med håbet om, at man kan starte en samtale op ud fra de fælles hobbyer.
  • Formler, hvor man bliver sat sammen med personer af det modsatte køn i området med omtrent samme alder. Hurtigt og nemt og man kan nemt mødes i virkeligheden.

Hvilken af de forskellige metoder der er den bedste, er der ingen, der kan svare på. I stedet for kan man meget vel prøve alle formerne for match for at se, hvilken der giver de bedste resultater. Hvis man med én match formel får 3 interessante personer, mens en anden absolut ingen giver, kan man hurtigt præcisere ens søgning efter den eneste ene på de forskellige dating sider.

Match benyttes på mange sider

Match teknikken til at sætte personer interessant for hinanden sammen ved hjælp af matematik er slet ikke ny. Faktisk blev mange af de første dating sider på nettet bygget over lige netop denne metode, da man her har mulighed for at møde interessante mennesker uden at bruge særligt megen tid. Det gode ved match er ikke alene, at man møder interessante personer, men også at man ikke skal bruge lang tid på at finde dem!

Med match kan man hver aften logge på dating siden i bare et kvarter og gennemgå en masse forslag til en potentiel kæreste. Derfor egner match teknikken sig også i høj grad til den travle person, der simpelthen ikke har tid til at bruge timer om dagen på at starte samtaler med alt og alle.

Alternativet til match er nemlig, at man selv skal stå for at finde personer. Man skal selv sørge for fra A-Z både at scoute efter personer, at starte samtaler og ofte også snakke med både sig selv og den anden part om hvorfor, at det bør føre til noget som helst. Ved hjælp af match får man gode argumenter, fælles interesser og gode idéer præsenteret med det samme. Bliver man matchet sammen grundet en fælles interesse i løbeture i naturen, er der allerede her en fantastisk idé til en første date, som ellers ikke nødvendigvis ville være kommet frem!

Match er i dag en accepteret teknologi til at sætte personer sammen på dating sider. Derfor benytter næsten alle dating sider også netop match, selvom teknologien dog også på de fleste sider er ment som et alternativ til den regulære måde at date på. De bedste dating sider på nettet er de, der både udbyder match og almindelige måder at skabe kontakt på – tag selv valget og date på den måde, du har lyst til, på dine foretrukne dating sider. Med eller uden match!

Dette indlæg blev udgivet i Dating og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>