Kontakttagen på dating siden

Formålet med netdating er naturligvis at finde en date, som i fremtiden kan blive til en god kæreste. Og efter at have gennemgået masser af dating profiler, vil du sandsynligvis ønske at rette henvendelse til et muligt match. Så er spørgsmålet blot, hvordan man på bedst mulig vis tager kontakt til denne person.
Hvis du er en mand, der søger en kvindelig kæreste, er det vigtigt, at du husker på, at attraktive kvinder modtager hundredevis af henvendelser fra interesserede bejlere. Derfor skal din henvendelse skille sig ud fra mængden, hvis du vil gøre dig nogle forhåbninger om, at hun vælger netop dig som sin online flirt og fremtidige date. Og hvordan skriver man så den perfekte besked til en potentiel kæreste på en dating side?
Først og fremmest skal beskedens overskrift være fængende og helst original. Forestil dig blot en indbakke på en dating side, som er fyldt med ulæste beskeder fra potentielle kærester. Hvilken besked ville du læse først? Højst sandsynligt den, der skiller sig ud fra mængden.
Dernæst skal du skrive selve beskeden. Smagfuld humor er altid en god indgangsvinkel, når man skal i kontakt med en fremtidig kæreste – det samme er gældende for små, diskrete komplimenter. Dog er det i denne sammenhæng altafgørende, at komplimenterne hverken fremstår tilstræbt sleske eller klichéprægede, som det ofte er tilfældet, når berusede singler forsøger at score på byturen. Men eftersom du beskæftiger dig med netdating, er det andre regler der gælder. Overfladiske, indledende samtaler er stort set overflødige, fordi du kan læse dig frem til masser af information om din potentielle kæreste på hendes eller hans dating profil. Når du retter henvendelse har du derfor mulighed for at starte samtaler på et dybere plan end det normalt er tilfældet, når man dater. Dog skal du også passe på ikke at overrumple vedkommende med en lang prædiken om dit syn på børneopdragelse – også selvom du på dating profilen har læst, at han eller hun er klar til at få børn. Det kan nemlig hurtigt virke skræmmende, når en fremmed på en dating side skriver som om, at I allerede kender hinanden, blot fordi I har gennemlæst hinandens dating profiler. Når det så er sagt, er det altid bedst blot at prøve sig frem. Hvis du er meget aktiv på dating siden og sender beskeder til masser af potentielle dates, øger du naturligvis også dine chancer for, at en af dem svarer. Desuden vil du inden for en kort tidsramme for en fornemmelse for hvilken type besked, der fungerer bedst for dig på dating siderne. Og hvis du ikke opnår succes med din netdating i første omgang, må du ikke lade dig slå ud. Netdating kan være en hurtig vej til et succesfuldt parforhold, men det kan lige såvel være en længerevarende proces. Derfor skal du altså væbne dig med tålmodighed og acceptere, at det kan tage tid at finde sit absolutte match. Og hvem ved? Måske er det i virkeligheden bare små finjusteringer på din dating profil, som gør den store forskel.

Dette indlæg blev udgivet i Dating og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>