Introduktion til dating

Hvis du er single, og gerne vil have en kæreste at dele livets opture og nedture med, så flirter du med garanti allerede en smule, hvor end du bevæger dig hen. Problemet med bare at flirte tilfældigt er dog, at du langt fra kan være sikker på, at den anden person har lyst til at flirte med dig. Her kommer dating ind i billedet.

Spar tid med dating

Dating, som både kan foregå på nettet og ’i virkeligheden’, går simpelthen ud på, at du møder ligesindede mennesker med henblik på at finde en date. Dating handler om, at du skal kunne finde en kæreste hurtigere, end hvis du bare satsede på at støde ind i den eneste ene i Føtex eller Netto.

Som nævnt er den helt store pointe med dating at spare på. I og med at alle mennesker, du kommer i kontakt med ved hjælp af dating, selv er interesserede i at finde en kæreste, slipper du for at lave indledende arbejde og flirte med personer, der allerede er taget af markedet.

Forskellige former for dating

Du kan date på rigtigt mange forskellige måder. Disse måder tæller blandt andet nedestående:

  • Dating på nettet: På nettet finder du mange både betalte og gratis dating sider, hvor du kan blive medlem og møde nye mennesker ved hjælp af chat, fora, tests og debatter. Dette er en mere og mere benyttet form for dating i og med, at man hurtigt og nemt kan finde dén slags mennesker, man leder efter. Hvis ikke den er det allerede, er dating på nettet med garanti den mest brugte form for dating om bare nogle få år.
  • Blind dating: Mød en person, du aldrig har set før, og som du ikke ved, hvem er. For mange mennesker er denne nysgerrighed ganske pirrende, og man har med blind dating mulighed for at møde mennesker, man ellers ikke ville. Man skal være en smule mere modig end gennemsnittet, hvis man skal indlede sig på at møde et nyt menneske med henblik på et forhold – men denne form for dating er bestemt værd at tage med!
  • Speed dating: Dette er en form for arrangement, hvor en masse deltagere – typisk 20 til 40 – placerer sig ved et langbord overfor hinanden. Her har de to minutter til at præsentere sig for hinanden og skabe en lille gnist, indtil en klokke ringer og alle skal flytte sig videre. På en halv til en hel time har man mødt en hel del mennesker, og ofte benyttes små skemaer til at parre de sammen, der oplevede noget helt særligt ved hinanden. Speed dating er en sjov og alternativ måde at date på, og har du prøvet alt andet, eller vil du prøve noget helt nyt og fascinerende, kan du finde datingarrangementer i alle større byer.
  • Match: Match dating foregår også typisk på nettet. Her indtaster du lidt oplysninger om dig selv som for eksempel interesser, alder og arbejde samtidigt med, at du tager en personlighedstest. Herefter regner en computer resultaterne ud, og sætter dig sammen med andre lignende mennesker. Derfor kan du finde mennesker, der personlighedsmæssigt ligner dig selv en smule, hvilket nemt kan danne baggrund for et fantastisk forhold. Match er en relativt ny, men meget spændende måde at date på!

Lige meget hvilken form for dating du vælger, skal du have held og lykke med projektet, og vi håber her på siden, at du finder en kæreste!

Vi er desuden også faldet over en svensk dating side – hvis nogle kunne have brug for en sådan!

Dette indlæg blev udgivet i Dating og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>