Fordele og ulemper ved gratis dating

Selvom de fleste danske dating sider i dag kræver et betalt medlemskab for at lade en være med i legen, er det stadigt absolut muligt at finde gratis dating. Men er det en god idé at benytte gratis dating, eller bør man spytte en smule i kassen for at være medlem af en betalt side? Det spørgsmål prøver vi at besvare her!

To typer af gratis dating

Først er det dog vigtigt lige at pointere, at der findes to ganske forskellige typer af gratis dating:

  • De sider, hvor al dating er gratis dating. Her skal man aldrig betale for noget som helst, men i stedet kan man nyde de gratis glæder dag efter dag. Disse sider er der ikke særligt mange af længere, da majoriteten af daterne er villige til at betale et par hundrede kroner om måneden for seriøse oplevelser.
  • De sider, hvor du har mulighed for at prøve siden gratis, men hvis du vil fortsætte efter et par uger eller en måned, skal du betale. Sådan fungerer langt de fleste sider efterhånden – med mulighed for gratis dating i en måned, men derefter skal man betale en smule for fortsat at være med.

Her på siden kan vi overordnet set anbefale den sidste type af gratis dating sider, hvilket vi blandt andet forklarer hvorfor herunder:

Højere seriøsitet på betalte dating sider

De gratis dating sider, hvor man efter lidt tid skal betale for at fortsætte, er ofte de mest seriøse sider. Dette hænger sammen med flere ting; først og fremmest har de betalte medlemssider en fast indtægtskilde med abonnementerne. De gratis dating sider, der forbliver gratis til evig tid, får typisk deres penge fra annoncer. Annoncer, der er at finde overalt på siderne, til brugernes kæmpestore irritation.

Desuden tiltrækker de ikke for evigt gratis dating sider også typisk lidt mindre seriøse datere. De mere seriøse datere har intet imod at betale et til to hundrede kroner om måneden for færre reklamer og bedre funktioner på siden. Derfor kan det meget vel være en udmærket investering ikke udelukkende at benytte de sider, hvor det bedste salgsargument er gratis dating.

Mere velfungerende sider med færre annoncer

Som forklaret skal de for evigt gratis dating sider finansieres typisk ved hjælp af reklamer – og rigtigt mange af dem. Dette kan være ekstremt irriterende som bruger, at man konstant skal klikke reklamer væk, at store bannerreklamer blinker i siderne og at det, man indtaster på siden om sig selv, skal bruges til at målrette tekstannoncer til en.

Ikke alene bliver man som bruger irriteret på disse gratis dating sider, men man får også ofte knap så velfungerende sider. I og med at de betalte dating sider har flere penge at gøre godt med, har de også bedre mulighed for at skabe nye og interessante funktioner, at købe stærke servere og at annoncere bredt for derved at tiltrække masser af interessante personer.

I det hele taget får man ofte en bedre dating oplevelse ved ikke nødvendigvis at vælge de gratis dating sider. De bedste glæder er gratis glæder, som man siger, men dette gælder ikke altid for lige netop dating. Prøv i stedet de forskellige portaler – både de betalte og de gratis dating sider – og se, hvilke du bedst kan lide at bruge. Vælg efter brugervenlighed og de mennesker, du kan finde, og ikke efter om du kan finde en gratis dating side før alt andet. Det giver det bedste resultat i sidste ende!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>