Date efter venner

Den ganske danske anskuelse af dating er, at det er en metode til at skaffe en kæreste. Sådan behøver det dog ikke at være; mange benytter tværtimod dating som en måde til at skaffe endnu en grundpille i vores liv: venner.

Med dating møder man som bekendt masser af nye mennesker. Flere, end man har mulighed for at være kærester med i flere liv. Derfor kan man meget vel udnytte lejligheden til at få et par venner i løbet af processen. At få en partner til livet af én ting, men at have et stærkt netværk af venner at trække på er en helt anden og fantastisk ting!

Start med at kigge efter venner

Når du påbegynder dating, kan du med fordel starte med at kigge efter bare venner. Lad være med at tænke de store tanker om den fantastiske kæreste, du med garanti finder før eller siden, men se, om du ikke kan finde en masse venner først.

Dette tjener to formål. Dels er dine venner gode at have resten af livet, og da du ikke har dem så tæt på kroppen som en kæreste, er der også mindre sandsynlighed for, at I ikke skulle være venner om 10 år. Dels kan en af dine venner faktisk meget hurtigt vise sig at blive en kæreste, hvis jeres venskab inkluderer mere, end I vidste til at starte med.

At kigge efter venner på en dating side betyder faktisk i høj grad bare, at du skal – som hvis du søgte en kæreste – starte en masse samtaler op med interessante mennesker. At du før eller siden fortæller, at du faktisk bare kigger efter venner, er ikke noget, de fleste bliver sure over. Tværtimod vil majoriteten acceptere og være glade for, at de nu også kan øge antallet af venner i deres netværk.

En ven kan man også bruge til mange ting – et hyggeligt brætspil som f.eks. skak er jo et skønt tidsfordriv, og noget som aldrig bliver gammeldags.

Venner er nu og engang en ekstremt vigtig ting i vores moderne liv. Skaf et par stykker ved hjælp af dating siderne – måske får du tilmed en kæreste med i købet!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>