Chat dig til et netværk

Foretrækker du den direkte tilgang på en chat
Er du en af dem, der ikke gider de lange brevskriverier på en datingside, kan du med fordel anvende brug af en chat. Der er direkte forbindelse til de andre, der er logget på og du får svar indenfor kort tid, når du stiller et spørgsmål.

Hvad vil du bruge chatten til
Du har sikkert en mening om, hvad du vil bruge en chat til. Om det er til sjov og ballade, nogle underholdende timer i andres selskab, eller om du er til det mere seriøse, hvor du leder efter en partner er i og for sig underordnet. En chat kan bruges til næsten alle former for kontakt. Er det på det mere personlige plan, kan du invitere en anden bruger i et privat rum, hvor I kan chatte uden andre kan se, hvad I skriver sammen om.

En chat kan blive dit netværk
Er du fast bruger af en chat og har god kontakt med de andre brugere, kan det være en slags netværk for dig og andre. Måske har du ikke anden kontakt i løbet af en dag. Det kan der være mange grunde til. Måske har du valgt at være meget alene, eller måske har du bare ikke noget netværk.

Chatten bliver derfor en form for netværk, og er du regelmæssigt logget på, og mange gange samme tid hver dag eller aften, vil dine faste med chat-brugere reagere, hvis du lige pludselig ikke kommer online nogle dage. I kender måske hinanden så godt, at I har udvekslet private data så som telefonnummer eller emailadresser.  På den måde kan en chat fungere som din livline, især hvis du er lidt oppe i årene og ikke er så rask mere.

Dette indlæg blev udgivet i Chat, Dating, Netværk og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>