Betaling til dating

Er du bange for at bruge dit betalingskort på datingsiden.
Kan man nu regne med, det er sikkert at betale med sit kreditkort på Internettet. Nogle, især fra den lidt ældre generation, har fordomme ved denne betalingsform, og tror systemet er usikkert, og at andre kan opsnappe oplysningerne.

Det kan de ikke. Det er lige så sikkert, som at handle i et supermarked eller andre steder, hvor du bruger dit betalingskort. Det eneste, du skal sørge for er, at din computer ikke bruges af udefrakommende, og den dør, har du sikkert allerede lukket for længst.

Alt hvad du foretager dig i livet, kan selvfølgelig indebære en risiko, men betaling til din datingside foregår mange gange hver dag, og er en sikker form for betaling. Faktisk mere sikkert, end hvis du står ved en hæveautomat, hvor din kode kan lures af.

 

Mange millioner mennesker bruger deres betalingskort på nettet hver dag, og handel på Internettet er en helt almindelig måde at gøre indkøb på. Om du køber en vare eller en serviceydelse på en dating side, er underordnet. Det er ofte de samme, der står for gennemførelsen af betalingen. Derfor er det lige så sikkert at betale til det ene som til det andet.

Prøv dig frem og find en kæreste eller venner.
Al skepsis kommer som regel af manglende kendskab, så hop ud i dating junglen og prøv noget nyt. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, og finder du ikke den eneste ene, finder du måske noget andet, og er den erfaring rigere. Det behøver i hvert fald ikke være betalingen, der giver dig bekymringer.

Har du alligevel ikke mod på at bruge et betalingskort, er der mange steder mulighed for at betale via bankoverførsel. Så er du garderet med livrem og seler, for det er en overførsel, der foregår direkte fra bank til bank.

Datingsiderne blomstrer, og mange tusinde har fundet lykken på disse sider i form af en kæreste eller bedste venner.

Dette indlæg blev udgivet i Dating. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>